24. December.

Så kom dagen ENDELIG, den dag vi har ventet på med læææængsel… Julen er FANTASTISK, for denne dag får vi lov at tilbringe med familie, venner, dem vi elsker… husk at fyre til den, husk at kramme rigtig meget i dag, send en besked til dem du holder af, men som du ikke kan være sammen med, husk at julen er hjerternes fest.. det er ikke gaverne det handler om, men mennesker vi får lov at være sammen med denne dag.

Nyyyyd dagens kapitel, det er den sidste, jeg håber den vil bringe smil til dine læber ❤ og en følelse af glæde inden i ❤

Jeg sender dig og dine kære, de aller bedste ønsker om en fantastisk juleaften, jeg håber du får en vidunderlig aften, med masser af smil, og glæde, ikke alt for meget mavepine og svedture over den tunge mad, og så håber jeg at julefreden vil sænke sig over dig, og du kan slappe af og bare nyde at være ❤

Jule kram og knus

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.