23. December.

Julen er mavernes fest… åh nej… jeg orker snart ikke mere julemad og sukker… Normalt spiser jeg primært frugt og grønt, men hånden på hjertet, jeg ELSKER brunkager… og mit yndlings supermarked laver de LÆKRESTE brunkager….. jeg må dog sige, at når vi når den 24. december, så er jeg ved at have fået NOK… og så gør det ikke noget at der er et helt år til næste gang det er kage tid… ❤

Julekage krammer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.