19. December.

Julegaver kan vi jo ikke komme uden om, og det er på sin vis også rigtig hyggeligt. Jeg er ikke så vild med ønskelister, i stedet så husker jeg hvad jeg ser eller hører som de mennesker der er omkring mig, ønsker sig, snakker om eller tænker på i løbet af året og så er det DET jeg køber… jeg læser ikke ønskelister, men finder de ting, som jeg tænker passer præcis til modtageren ❤ Hvad gør du?

Dagens afsnit er klart, er du 🙂

Jule krammer og smil ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.