18. December.

Borddækning, har du tænkt hvordan dit julebord skal se ud? Måske det er fjollet, men jeg bruger rigtig meget tid på at tænke over hvordan vores skal se ud ❤ Sidste år brugte jeg et par uger på at hækle små julesokker, der skulle ligge til alle gæsterne… jeg havde ikke eet sekund tænkt på at gæsterne ville have dem med hjem, men da aftenen var slut, var de fleste af de små julesokker forsvundet… og jeg smilte, fordi jeg så tænkte det var ramt rigtigt… i år har jeg lavet en anden lille ting, jeg vil ikke skrive det endnu, men jeg skal nok vise jer det ❤

Nu til dagens afsnit, jeg håber det vil bringe glæde ❤

Julehilsner og knus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.