13. December.

I dagens afsnit skal Nis & Mikkel til juletræsfest… ååååh jeg ELSKEDE juletræsfest da jeg var barn, så fik jeg en fin kjole på, husker specielt en laaaang vinrød en jeg havde, der havde flæser og alt der hører sig til, håret sættes på bedste vis, og så er det bare dømt HYGGE ❤ Jeg er sikker på at du også husker noget helt specielt fra en juletræsfest du har været til, hvad mon dine børn husker?

Jule smil ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.