En magisk julebog bliver til

Jeg vil gerne fortælle dig om min lille julebog ❤ Det er en lille julebog jeg har lavet til en smuk kvinde som jeg har kendt hele mit liv, ja fra jeg var 6 år gammel, og de som kender mig ved jo at det er temmelig mange år 😉 Det skulle være en magisk bog til hende og hendes børn ❤

Jeg ønskede at lave en bog der kunne bruges år efter år, indtil hendes dejlige børn ikke længere gider høre den samme historie længere, eller de er “for gamle” til den slags…. det sker jo desværre gerne at børn på et tidspunkt bliver sådan indtil de ingen kan se værdien af det, det sjove og hyggelige i de gamle traditioner…. ❤

Jeg ønskede at lave en bog med en masse farver i, en masse eventyr, glimmer og glitter og med masser at se på. Jeg ville gerne lave en bog der når de kiggede i den, skulle fylde dem med glæde og lyst til at se mere og mere.

Jeg ønskede at lave en bog der fjernede tankerne fra hverdagen og sendte dem et helt andet sted hen ❤

Jeg ønskede at lave en magisk bog til dem ❤

Jeg fandt en masse papir og pap frem, og mens jeg arbejdede på bogen, formede den sig selv stille og roligt, det endte så med den bog du kan se neden for  ❤

Mine tanker var at finde et nyt eventyr hver eneste dag, men jeg kunne kun finde 7 ellers var jeg ude i de gamle eventyr fra bla HC. Andersen, men de er jo ikke søde, eller sjove, de har blot triste og sørgelige og ender alle sammen på en trist måde, og er slet ikke for børn, hvis du spørger mig, for hvilke børn vil læse en historie om en lille pige der dør af kulde eller andre vandvittige ting… Jeg endte derfor med at finde dette eventyr om Nis og Mikkel ❤ og det er en rigtig sød og sjov lille historie ❤ Min dejlige søn spurgte mig, hvorfor skriver du ikke selv en historie mor… måske fordi jeg ikke kan, har tid eller et eller andet andet, men i hvert fald blev det denne jeg valgte ❤  måske næste år jeg selv skriver en ❤ man ved jo aldrig ❤

Hver dag får de en ny side i en kuvert, som de, efter de har læst dagens afsnit, skal sætte ind i deres bog, så de til sidst har en samlet fortælling i deres magiske julebog ❤

Jeg håber at du vil finde glæde i at følge med, og at du vil kunne lukke verden ude for et øjeblik hver dag, og bare glædes over julens naivitet, det smukke og sjove, bare at være, et øjeblik ❤

De varmeste jule krammer og fjollede nisse smil ❤

underskrift-igen

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

En bog bliver til ❤

20181123_134931

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.