En lille jule historie

Jeg har været tavs længe, og var slet ikke sikker på at jeg overhovedet ville skrive herinde igen, men nu kommer jeg, på opfordringer fra nogle af jer ❤ Tusind tak 🙂

Jeg har en lille familie som jeg har lavet en speciel julebog til, den vil jeg gerne dele med jer, det betyder at hver eneste dag frem til jul, vil jeg poste en del af en jule historie (det er ikke mig der har skrevet historien).

Du vil hver dag kunne se en ny side i den lille julebog jeg har lavet, jeg kalder den en magisk julebog, den er fyldt med masser af farver, og forhåbentlig vil du kunne se eventyret i farverne og alt det der sker i bogen, ud over den lille søde nisse historie, der er et kapitel af hver dag ❤

Jeg tænker at du kan læse den selv, dele den med nogle børn omkring dig eller læse den for din hund eller kat 😉

Husk også på at julen drejer sig om mange ting, men mest af alt, er julen en tid til refleksion, en tid til at gøre noget for andre, en tid til at vise den næste kærlighed mange af os glemmer i hverdagen… kunne det ikke være fantastisk om det vi gør i julen, kunne vare hele året ❤

Rigtig god fornøjelse med historien, i morgen vil du modtage det første afsnit, tænd et par stearinlys, sæt dig med et tæppe, en kop varm the eller kaffe og dine yndlings mennesker eller dyr omkring dig ❤

Kærlige julekrammer fra

underskrift-stoerre

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.