Glædelig jul til dig/Merry Christmas to you

To my dear American and English friends, there will of course be a translation below ❤

 

Faktisk ville jeg blot i dag ønske dig og dine kære, den mest fantastiske jul. Vær gode og kærlige overfor hinanden, tal ud fra hjertet og glem nu lige for en stund at julen handler om gaver… det gør det ikke, den handler om så meget mere- den handler om familie, kærlighed, nærvær og gode times i dejligt selskab.

Jeg syntes vi skal have fokus på hvad vi kan gøre for andre, og ikke hvad de kan gøre for os- for når du hæver dig over MIG…MIG…MIG mentaliteten, så får du tusind gange så meget tilbage, i form af kærlighed. I min verden er det DET julen handler om… jo jo for pokker, jeg elsker da også MEGA meget at pakke gaver op, men hvis ikke jeg kunne gøre det i nærvær med de mennesker jeg elsker så ufattelig højt- min fantastiske mand og vores skønne vidunderlige børn… så kunne der ligge al verdens gaver under træet- og det ville ikke gøre mig lykkelig.

I aften når i sidder med jeres familier, så glem spliden der måske er der nogle gange, glem hvor irriterende den ene eller den anden kan være (altså naturligvis alle andre end dig selv ….. øøøh… nåh du har sikkert fanget hvad jeg mener). Glem irritationen og skulle der opstå en situation, så sig dette ord… dette ord er MIN julegave til dig… sig PYT PYT med at tante Oda er skide irriterende, PYT med at ungerne siger det ene eller det andet… PYT med at konen har købt den ”forkerte” gave… eller manden har… PYT.. det er så uendelig lige meget… i er sammen og det er det der tæller ❤ PYT er et af FEDESTE ord i verden, og nu har du lige fået det i gave, og nu kan du bruge det lige så tosset som du overhovedet vil ❤

Jeg ønsker dig en helt fantastisk, smuk, glad og vidunderlig jul, med masse af kærlighed, nærvær og omsorg… og et lille PYT, hvis du får brug for det J

En million jule krammer til dig og dine fra mig og min familie ❤

20161215_164622

Ps: Jeg vil rigtig gerne hvis du vil dele dette opslag- mit ønske er at få så mange so muligt til at finde ud af at DE er herre over deres eget liv, at DE kan skabe PRÆCIS det liv de ønsker- så vær sød at dele dette opslag, det ville gøre mig SÅ glad ❤

Pps: Bogen kan købes her på blogsiden, i webshoppen- du vil MED garanti IKKE ramme sidste side ude at have lært en hel masse om dig selv, så du kan trygt købe bogen ❤

Ppps. Hvis du trykker på ”follow” (følg) knappen, nederst i højre side her på bloggen, får du automatisk besked når jeg poster et nyt indlæg ❤

Pppps. Tusind tusind tak for at du læser min blog, smid gerne et par ord, det ville jeg elske ❤ og jeg skal svare efter mine aller bedste evner J

 

Actually today, I just wanted to wish you and your loved once the most fantastic Christmas. Please remember to be sweet and loving and caring to each other, speak from you heart and forget for a moment that Christmas is all about presents under a tree, it is NOT! Christmas is about so much more, it is a bout family, love, being together and many hours in wonderful company ❤

I think we should all focus on what we can do for others, and NOT what they can do for us, because when you think this way, then you will rise above the ME…ME….ME mentality, and I will promise you, that you will get it all back 100000 times in the shape of love. In my world, THIS is what Christmas is all about. Of COURSE, I also love to unwrap presents, but if I was not able to do it together with the people I love the most in this world, my wonderful and loving husband and my fantastic children, then all the presents in this world would NOT make me happy.

Tonight when you all sit around with your family, then forget the arguments there sometimes are between you, forget how annoying this and this person can be (I mean of course everyone BUT yourself… mmm… you get my point right J )Forget the irritation and IF a situation should accure , then say this one word… this word is my Christmas present to you…… you just say: SO…. SO what if aunt Louise is SUCH a pain….SO what of if the kids are saying this or that…SO what if your wife got to buy you the “wrong” present… or your husband did… SO what, it doesn´t really matter, what matters is that you are all there together. SO… is one of the most WONDERFUL words in the world, and now I just gave you this as a Christmas present and you can use it JUST as much as you feel like using it J

I wish you a fantastic, beautiful, happy, wonderful Christmas, filled with lots and lots of love, and a small: SO if you are going to need it J

A billion Christmas hugs to you and your loved once, from me and my family ❤

20161215_164622

Ps.: I would REALLY love if you would share this post with your friends- it is my wish that as many people as possible, will fine out that THEY are the master of their own destiny- that THEY can create exactly the life they want, so please share this post, it is for free, and it would really make me SO happy if you would share it ❤

Pps: My book … you can buy it here in the webshop at the moment it is only in Danish, but there is being worked on a English translation- so hang tight, you can send me an email on m.e@os.dk if you want a mail as soon as the English version is available.

Ppps: If you push the “follow” button lower right corner here on the blog, you will automatically get all my latest post right to you ❤

Pppps: Thank you, thank you, thank you for reading my blog, leave a message, I would love to read your words, and I will reply after my very best abilities ❤

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.