Et par tanker/ a couple of thoughts

To my American friends and my English friends, there will of course be a translation below ❤

 

I dag har vi tilbragt det meste af dagen I transit, min skønne familie, det betyder min elskede mand, mine to skønne små børn, vores to store dejlige børn og en fantastisk svigersøn- tog afsted i morges og i skrivende stund sidder vi STADIG i flyet, efter en mellemlanding i London, men vores ende destination er Florida hvor vi vil tilbringe de næste dage. Vi efterlod vores hus, til nogle dejlige venner der flytter ind, og samtidig passer vores dejlige lille hund og vores egenrådige kat J

Nåh men vi sidder i hvert fald på flyet, og har lige nu stadig 6 timer i udsigt til at være bænket her J Det er helt ok, for ungerne, både de store og de små hygger sig og det gør mine dejlige Claus og jeg også J

Der er jo et utal af film at vælge mellem og jeg endte med at vælge en og nogle unge mennesker der fra de var børn af var bestemt til at donere organer… gider egentligt ikke rigtig underholde om den film, for det hev mig bare NED, og så sidder jeg der med en øv følelse inden i… fordi filmen endte jo ikke lykkeligt… og er der noget jeg IKKE tåler, så er det dårlige slutninger så film jeg ser, jeg vil have romantik og ”disney” happy ending, og ikke alt det der nonsens hvor de elskende IKKE får hinanden til sidst… sikke noget VÅS at bruge tid på.

Det at jeg fik den der lidt trykkede nedad gående følelse mens jeg så filmen og bagefter- altså indtil jeg begyndte at skrive her, vil jeg bare rigtig gerne dele med jer. Jeg skriver en del om det i min bog, nemlig, at alt er energier… men at vi selv er med til at påvirke dem, og vi selv bestemmer.

Jeg kan selv styre om jeg vil have en negativ energi der kommer ud af mig, eller om det er en positiv energi der kommer ud af mig, det er faktisk rigtig nemt- og det VIRKER. Samtidig vil jeg huske jer på, at det vi sender ud, er det vi modtager. Det betyder at hvis du sender negativ energi ud til din verden, din omverden, din familie, venner, kollegaer, alle du støder på, på din vej, så er det DET du modtager retur, mens hvis du sender positiv energi ud til de selvsamme mennesker på din vej, så er det DET du modtager retur.

Vi er IKKE ofre, vi bestemmer selv, det vi sender ud og det vi modtager-… det er ikke sagt for at provokere dig, det er sagt fordi det er realiteten… og du kan SELV forme det livet byder dig… jeg ved det for jeg har selv vendt min egen verden…

Jeg vil ikke forklare mere, du kan læse det i bogen jeg har skrevet- og der vil du også opdage at du selv kan vende ”leverpostej” eller ”lort og lagkage” til et helt andet og meget mere positivt liv! Det er DIG der bestemmer- ikke nogen som helst andre, det er DIT valg… hvad vælger du? Vælger du ”lort og lagkage” eller vælger du den dejlige, glade og positive vej?

Kom nu… jeg ved godt hvad du helst vil… du kan sagtens, du skal bare i gang ❤

De kærligste hilsner og kram

20161215_164622

 

 

Ps: Jeg vil rigtig gerne hvis du vil dele dette opslag- mit ønske er at få så mange so muligt til at finde ud af at DE er herre over deres eget liv, at DE kan skabe PRÆCIS det liv de ønsker- så vær sød at dele dette opslag, det ville gøre mig SÅ glad ❤

Pps: Bogen kan købes her på blogsiden, i webshoppen- du vil MED garanti IKKE ramme sidste side ude at have lært en hel masse om dig selv, så du kan trygt købe bogen ❤

Ppps. Hvis du trykker på ”follow” (følg) knappen, nederst i højre side her på bloggen, får du automatisk besked når jeg poster et nyt indlæg ❤

Pppps. Tusind tusind tak for at du læser min blog, smid gerne et par ord, det ville jeg elske ❤ og jeg skal svare efter mine aller bedste evner J

 

 

Today I have spend most of my day in transit, my wonderful family, that is my loving husband, our two  sweet young children kids and our two wonderful grown up kids and our very dear son in law, left our house this morning, and in this moment of writing, we are STILL on the plane- we had a short stop in London, and now our end destination is Florida, where we will spend the next days. We left our house, and had some of our dear friends, move in, to care for our dog Theo, and our Cat Nemo, and to look after our house J (Tnx Tommi and Val and Marina <3)

Well… we are still sitting in the plane, and I guess we will be sitting here for more or less 6 house more… It is actually quite ok, as all the kids, young and old, are having a good time and so am I and my dear loving husband ❤

There are always A LOT of movies to choose between ad I got to choose a movie about some young people, they were for some reason ( I never found out why) picked out to donate organs when they grew older… well I am not going to spend time explaining this because what this movie did to me, was actually not really nice… I feel my energy level drop by a few hundred percent… that was NOT nice! The movie did not have a beautiful nor happy ending, it was SO sad, and I really hate sad movies, I want the “Disney” ending, the romantic ending, and when movies do not end in a good way, they have for sure been a total waste of my time!!! I do NOT want the bad, sad ending, that is SO crazy…and not for me at all!

The issue that I good that negative feeling while watching this move, I want to share with you, because while I was watching the movie and until I started to write on this blogpost, I just felt this down going negative energy- and that I want to share with all of you. I actually do write a lot in my book about energy, negative, and positive energy, I want you all to remember that all and everything is energy- but we are still the once to decide if and how we will let this energy affect s.

I am the one to control if I WANT energy to come into and/or out of me… and I am talking about both the negative and the positive energy, it is actually quite easy to control, and I KNOW it works J At the same time I want to remind you, that if you send out negative you send out it is the excat same energy that you get right back, that in fact means, that the energy you send out to your world, that is your family, your friends, your colleague  every one you meet on your way, if you send out negative energy, then THAT is what you get back… IF you send out positive energy, then THAT is exactly the energy you get back.

We are NEVER victims (except from a few extreme cases) We decides ourself what we are sending out and what we are receiving.. this is NOT written here to provoke anyone, it is written here because that is the reality, YOU have the ability and power to change your own life- I know it because I have turned my own life upside down.

I do not want to explain anymore, you can read all about it and how to do it, in my book, there you will also discover that you can turn “shit” into positive energy instead. It is YOUR decision, YOU decide what you want to focus on, and therefore, you decide what life brings you. Come on… I know what you want the most… you can do it, just get started ❤

Love and caring thoughts

20161215_164622

Ps.: I would REALLY love if you would share this post with your friends- it is my wish that as many people as possible, will fine out that THEY are the master of their own destiny- that THEY can create exactly the life they want, so please share this post, it is for free, and it would really make me SO happy if you would share it ❤

Pps: My book … you can buy it here in the webshop at the moment it is only in Danish, but there is being worked on a English translation- so hang tight, you can send me an email on m.e@os.dk if you want a mail as soon as the English version is available.

Ppps: If you push the “follow” button lower right corner here on the blog, you will automatically get all my latest post right to you ❤

Pppps: Thank you, thank you, thank you for reading my blog, leave a message, I would love to read your words, and I will reply after my very best abilities ❤

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.