Til dig fra mig

Today there is not an English translation ❤

Jeg bliver rigtig ofte spurgt hvilke kosttilskud osv man kan bruge. Jeg er jo ikke ekspert men ved dog alligevel en del om emnet, derfor brugte jeg en del af dagen i går på at lave et faneblad her på bloggen om ting jeg anbefaler du kan købe.

Jeg køber rigtig mange af mine kosttilskud i England da jeg får meget mere for mine penge, og det kan jeg faktisk rigtig godt lide 🙂 det kan de fleste af os nok.

Du skal ikke være nervøs for at bestille i England, for rigtig ofte er pakkerne fremme hurtigere fra England end npr jeg bestiller ved en dansk online helse butik. Og fragten, ja den er faktisk også ok, du kommer ikke til at betale for meget for dine varer, og det du sparer kan du jo bruge på noget andet rart 🙂

Ja jeg bruger rigtig mange kosttilskud og hvis ikke det var fordi jeg var lidt oven omkring dem, ville jeg i virkeligheden nok tage endnu flere 🙂 men lige nu gør jeg som jeg gør.

Det sidste skud på min stamme er magnesium… jeg har taget det den gang jeg arbejdede med ham lægen fra USA, Sagi Kalev, men har været stoppet med dem i ca 2 år. For en månedstid siden begyndte jeg at tage dem igen, efter anbefaling af en kolon terapeut (jep…det sådan en der udfører tarm skylninger…. 😉  det fortæller jeg om en anden dag ). Jeg vil sige at det overraskede mig TEMMELIG meget hvilken forskel magnesium har gjort for mig. Jeg mener jo selv jeg er i rimelig godt ligevægt inden i, og jeg er ikke syg eller sløj eller noget der minder om, men jeg startede med magnesium og efter et par uger, kom jeg til at tænke på hvor afslappet men alligevel virkelig frisk jeg følte mig. Jeg skal ikke “sælge” magnesium til nogen der ikke gider prøve det, men no shit..det er en slags vidunder middel hvis du spørger mig. Og jeg vil gerne anbefale det til rigtig mange 🙂

Magnesium har jeg beskrevet inde på det faneblad her på bloggen, de rhedder: varer jeg anbefaler…. tjek det ud, og du vil opdage ting du måske ikke anede 🙂

Du behøver ikke, men du kan evt benytte de links jeg har sat op hvor du kan bestille varer på Amazon i England, de links jeg har sat op er ting jeg selv køber og benytter. Hvis ikke du har en Amazon konto, kan du hurtigt oprette den, det er super nemt og det er gratis 🙂 Varerne jeg henviser til er IKKE nogle jeg sælger, men blot dem jeg selv køber og for lige at slå det fast, så vil du kunne spare en hel masse penge, få mere for dine mønter hvis du køber hjem fra England 🙂

Nåh men tilbage til kosttilskud. Nogle vil mene det ene og det andet om kosttilskud, jeg ved fra min egen krop hvilken forskel det gør når en krop er i balance, og for mig er det et spørgsmål om både min fysiske krop har det godt og at min psykiske krop har det godt- det hele hænger sammen for mig, hvis den ene del lider, lider den anden del også. Og mit mål er altid at leve så sundt som overhovedet muligt, det betyder ikke at jeg ikke drikker et glas vin, spiser chokolade og brød, for det gør jeg også. Jeg vil bare rigtig gerne passe på min krop. Jeg kan ikke få en garanti for at jeg aldrig bliver syg, men jeg vil gøre alt jeg kan for at passe så godt på mig selv som jeg overhovedet kan. Det betyder i min verden at jeg bruger kosttilskud. Jeg bruger salt der er sundt for min krop. Jeg bruger tandpasta uden flour, trods min søde tandlæges lidt løftede pegefinger (hun har jo lært at flour er det der skal til). For nogle mennesker vil jeg måske på visse punkter fremstå som extrem, men hey…det tager jeg gerne på mig 🙂

Husk at hvis du passer på dig selv, vil du holde meget længere, og ved at have en sund krop og et sundt sind, vil der være så mange ting der er meget sjovere, nemmere og livet være en smule federe at leve 🙂

Jeg lover at jeg tilføjer flere ting, så som make-up, trænings programmer osv inden for kort tid, indtil da, prøv at gå til siden hvor jeg skriver om de ting jeg anbefaler 🙂

Jeg ville blive rigtig glad hvis du vil smide en kommentar, et spørgsmål eller blot en lille hilsen herinde. DU kan også “følge” bloggen og automatisk få besked npr der sker noget nyt herinde, det kan du gøre ved at trykke på det lille “Follow” ikon der er nederst i højre hjørne her på siden. DU må også rigtig gerne dele mit opslag, så jeg kan komme ud til flere mennesker og forhåbentligt, give dem  nogle fif, eller nogle ord de kan bruge til at passe bedre på dem selv 🙂

Ps…. husk at min bog: Altid en grund til at smile… kan købes i webshoppen her på siden 🙂

Jule hilsner og kram ❤

20161215_164622

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.