Hvor herligt <3 /How wonderful <3

There is of course an english version of this post … look below ❤

I dag havde jeg endnu en gang den kæmpe glæde at handle i mit yndlings supermarked her i Kalundborg hvor jeg bor. Min søde mand griner altid lidt og siger; nåååh skal du ned til dine venner 🙂 og JA det skal jeg 🙂

Når jeg træder ind ad døren til Meny i Kalundborg, så ER det lige som at komme hjem

I dag fik jeg hjælp af flere af dem, og jeg gik ud derfra med den mest fantastiske følelse af glæde.

Tænk engang, hvor “lidt” der i virkeligheden skal til, for at vi som mennesker føler vi bliver hørt og at nogle gider smile og hjælpe.

Jeg skulle bruge en flæskesteg og vil helst have øko, men de var desværre for små til de 13 mennesker jeg skal lave mad til på lørdag, og hvad skete der så, den søde slagter susede ud og kom tilbage med det han kaldte Meny´s bedste flæskesteg- og det var det 🙂 Vinmanden, hjalp mig med vinen og så fik vi en lille sludder om jul og andre ting- og vi fik grinet og lavet lidt gas.

Den søde butiks bestyrer der rendte den halve butik rundt med mig og ledte efter kartofler på glas- hvor skønt at de gider hjælpe og samtidig være super søde, trods jeg ved at de garanteret har travlt.

Du kommer ikke langt ind i butikken før du hører det første: god morgen- og det fortsætter rundt i butikken.

Den søde unge pige der kørte mine varer igennem, og sørgede for at mine chips ikke blev mast til ukendelighed. Tusind tak , siger jeg bare 🙂

Der findes garanteret mange andre supermarkeder, der for dig er lige så fantastisk at træde ind i, og jeg “kender” også søde medarbejdere i flere af de andre supermarkeder vi har i byen, og vores lille lokale brugsen, som vi herhjemme kalder Bette B- det er også et fantastisk sted at handle, hvor jeg altid bliver modtaget med smil og kram, jeg er så heldig når jeg er ude og handle, uanset hvor jeg er- masser af smil, søde hilsner og en krammer i ny og næ ❤

DOG vil jeg sige at ud over min dejlige lille lokale Bette B, så er Meny primært der hvor jeg handler, og jeg går ALTID derfra med en følelse af glæde, fordi de lige præcis er så super søde, der er en fantastisk stemning og det er som at handle hos sin egen lille familie (og den er altså ikke spor lille, den butik).

Jeg har smilet hele dagen over min time i Meny i morges- jeg VED godt det er deres job at være service minded, men medarbejderne dernede er bare helt usædvanlige, og energien der er dernede er helt unik! Og det de sender ud til mig, deres kunder, det er helt udover det sædvanlige.

Såååå… det jeg ville sige i dag var blot, vi må aldrig undervurderer hvad energier kan gøre for os, og hvor stor indflydelse det har på os. Det har en kæmpe indflydelse på mig, og ja, jeg kan “kører” på den glæde og dejlige følelse jeg får derinde i Meny, en hel dag- som i dag. Tusind tak for jer der tænker på hvordan i er overfor andre mennesker- i gør en større forskel end i måske aner.

Mange smil og varme tanker herfra ❤

20161215_164622

Once again today, i had the huge pleasure to shop in my favorite local supermarket here in Kalundborg where I live. My sweet husband always laughs a little and says; Ooooh are you going to visit your friends 🙂 and YES I am  🙂

When I walk in through the door to the “Meny” supermarked in Kalundborg, it feels just like coming home

Today I got help from several of the staff, and I walked out of there with the most amazing sense of joy, and the biggest smile on my face.

Imagine how “little” in reality takes for us as people, to feel that we are being heard and that some people “bother” to smile and help.

I needed a roast pork and would like to have an organic one, but unfortunately they were too small for the 13 people I am going to cook for this comming Saturday, and then what happened, the sweet butcher rushed out and came back with what he called “Meny’s” very best roast- and that, it really was 🙂  The man in the wine department also helped me with the wine and we had a little chat about Christmas and other things- and had a good laugh and made some fun and and a few jokes.

The sweet shop manage who ran around with me, looking for some special potatoes on glass, he took the time to help me, even though i know they are quite busy this time of the year.

After a few steps into the supermarked, you ALWAYS hear a LOUD: good morning, and that continues around the intire store.

The sweet young girl at the counter, who made sure my food was not smashed. Thank you so much, that means a lot to me  🙂

For sure there are many other great supermarkets, also for you, when you are going out to shop, and I also “know” many other supermarkets with very sweet the staff, we also have them in our small community. We also have our own little local supermarked, as we, in my house call Bette B – it is also a great place to shop, and I always are welcomed there, with smiles and hugs from some of the staff. I am so lucky when I am out buying groseries, as i always are welcomed with hugs and smiles- and i just love that ❤

HOWEVER, I would like to say that in addition to my lovely little local supermarked: Bette B, then “Meny” is primarily where I buy my grosseries, and I ALWAYS leave that supermarked, with a sense of joy and happienes, because the staff there are so super nice and it is a wonderful place to shop, there is a great atmosphere and it is like shopping with your family (and is actually NOT at all, a small supermarked).

I have smiled all day, because of that 1 hour i did spend today in “my” supermarked”- I am not naive, and i know it’s their job to be service-minded, but all the employees are just very special, and the energy there, is just absolutely unique! And the energy, they send out to me, their customers, it is completely out of the ordinary.

Soooo … what I would like to say today, is just, we must never underestimate what energy can do for us, and how much influence it has on us. It has a huge influence on me, and yes, I can “live” on this joy and wonderful feeling I get in there, the rest of the day, like today.

Thank you, thank you, thank you, to all the people in the world, who actually think about how you are to other people, i think you make a bigger difference than you think you do.

Many smiles and warm thoughts from here ❤

20161215_164622

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.