image Taknemmelighed

greatful

En af tingene jeg skriver om i bogen er
TAKNEMMELIGHED…..
Jeg skriver om hvorfor det gør en forskel i os, en KÆMPE forskel endda, når vi lærer at udtrykke vores taknemmelighed.
Det betyder jo ikke at vi på en unaturlig måde skal gå rundt og råbe op om taknemmelighed…altså det kan vi godt hvis det er det vi vil…gør det endelig hvis det er det du føler du skal, ellers så gør det mere nærliggende, føl det og udtrykt det i den mængde/grad som er naturlig for dig
Start din dag med at tænke på, og skriv det gerne ned, de 3 ting du er mest taknemmelig for. Og afslut din dag på samme måde. Det at du får dine tanker over i de baner vil på kort tid ændre en lille bid af hvordan du opfatter livet…din verden….
I perioder af vores liv kan taknemmelighed virke svær at få øje på…jeg ved det, for jeg har stået der hvor der virkelig ved første øjekast IKKE var en skid at være taknemmelig over, men jeg overbeviste mig selv om at der MÅTTE være nogle ting at være taknemmelig over…det kunne være at de havde den smør jeg gerne ville købe i det lokale supermarked….men det kunne være så meget andet af simple ting…med tiden blev det mere personlige ting men dette blot for at illustrere at der ER ting…altid…at være taknemmelig for. Når du husker din taknemmelighed vil du mærke der sker ting inden i dig. Prøv…. smid 3 ting her i kommentar feltet…hvad er du taknemmelig for her til morgen?

Min dag var fyldt med fantastiske ting, jeg vågnede ved siden af den mand jeg elsker, og med mine to skønne unger, på et lækkert hotel i Århus. Hvor skønt at få lov at vågne med dem der fylder mit hjerte med glæde. En dejlig dag fortsatte med juleshopping, søde piger der stod på gågaden og sang så smukt, at min søde datter udbrød: Mor, jeg kan mærke jeg skal græde af glæde fordi de synger så smukt … så fint sagt af en lille trunte på 7 år ❤

Jeg tænker at glæde er noget vi skal lære vores børn at mærke, også når ikke det gælder en ny dims eller plastik dut i form af legetøj vi køber. Især i denne juletid, er det vigtigt at huske på at glæde ikke kommer af hvor mange ting vi kan købe, men glæde kommer af hvem vi er sammen med og nærværdet i det vi laver med disse mennesker.

En skøn kvinde sagde i går til mig: Marlies, det er sådan med bogen at du kan læse den NU og få noget ud af den, og så kan du tage den frem om en måned…to måneder…et halvt år…et år…og så få noget ANDET ud af den. OG det er faktisk korrekt, for den vil hjælpe lige der hvor du står NU, og det er helt sikker ikke samme sted som du står om en måned eller om et år- så jeg smiler og nikker og tænker JA, det er nemlig lige DET den kan, den kan hjælpe og guide nu og igen på et andet tidspunkt. Det du fokuserer på lige nu vil den hjælpe med, og det vil den gøre der igen på det du fokuserer på, på et senere tidspunkt, så det er en “timeless” bog- den vil aldrig gå af mode, den vil altid være relevant, og den vil altid hjælpe og støtte dig

Del gerne opslaget- af hjertet tak

Sender søndag smil og kram herfra.
20161215_164622

ps…. Nærvær er vejen til glæde ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.