Photoshop…

IT igen, brugte hele dagen i går på det… jeg ville gerne lave et omslag til bogen, altså det der er e-bogen, og for en IT knold som mig, så tager det tid, men det lykkedes til sidst og faktisk blev jeg ret god til det…altså hvis jeg selv skal sige det, og eftersom dette pt. er ene tale, så er der jo heldigvis ingen der kan sige mig imod 🙂

Da vi spiste aftensmad sagde min dejlige mand: jeg kender INGEN som dig, der klør på og kæmper til tingene lykkes, du giver ALDRIG op… det burde du få en pris for 🙂 Hi…hi… takker af hjertet

Jeg fik lavet det jeg ønskede og havde i mine tanker og tænker at den vil give dem der ønsker en e-bog, en fornemmelse af at det ER en bog de sidder med, når de køber den, og jeg elsker selv den fornemmelse, så mon ikke andre vil gøre det samme… jeg håber 🙂 Bedøm selv her 🙂

bog-side-til-e-bog-2

Det er endnu ikke HELT gået op for mig at bogen er ude, lige nu venter jeg dog på at man kan finde den på forlaget side, de skrev den anden dag at der kunne gå op til 3 dage… måske i morgen tænker jeg… og håber 🙂 og krydser fingre og sender tanker ud til at den vil hjælpe SÅ mange mennesker …det er det mit

Knus og smil fra den forventningsfulde ❤

20161215_164622

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.