Forord er hentet :)

Den anden aften var jeg ude og hente min bog, eller det vil sige, jeg var ude og hente mit forord til bogen. Og samtidig fik jeg en skøn og lang snak med den fantastiske pige der har lavet forordet, af hjertet tak for at du ville gøre dette for mig, søde skønne Sofie ❤

Hjem med “guldet”, og med det store smil, kunne jeg som en lykkens jule-pam-fis, træde ind ad døren og råbe SKATTER…JEG ER HJEMMMMMMEEEE…. og så kom der som altid de 3 vigtigste mennesker i mit liv, strømmende med krammer og kysser (se det er nemlig SÅDAN man siger hej til hinanden efter en dag hvor man ikke har set hinanden, i hvert fald i mit hjem <3) En datter der hænger mig om hallsen og skal kysses og krammes, en søn der skal krammes og kysses på næsen og en mand, der skal krammes hårdt så jeg kan mærke at han er lige HER, og glædes inden i over at jeg er den heldigste i verden at have disse 3 ❤

Se jule kalender og være nærværende, mens bogen og det at få den sat op i systemet brænder inden i… men jeg er HER lige nu, hvor mine fødder er placeret…og når ungerne er puttet så kan mor her gå videre med sit projekt.

Burgte aftenen på det jeg kunne, uden at kunne blive færdig, men pyt…jeg når det i morgen, jeg har jo ikke som sådan en dead line, vil bare SÅ gerne have den ud, NU 🙂

Alt godt til den der venter…. hvad F….. er det for et ordsprog? nåh men sådan er det jo da i hvert fald 🙂

Kram og ihærdige tanker herfra

Marlies ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.