Bogen er klar…..

Brugte hele dagen på at sætte bogen op i det system der skal printe den, og kl 20.30 ca bad jeg min elskede mand om at hjælpe mig… begge med en finger på GO tasten og med et let tryk… ER BOGEN UDE ❤ ❤ ❤

Jeg tror ikke det er til at vide hvad det vil sige, før man selv prøver det, ENDELIG at kunne trykke GO…. på en ting man har arbejdet på i lang tid, det er intet mindre end FANTASTISK!!!! Og trods jeg normalt ikke drikker alkohol i løbet af ugen, så bød min elskede på en Baileys MED isterninger i… og så skulle der skåles 🙂 🙂 🙂

Nu er det “bare” at vente lidt længere. Det første oplag er bestilt her til, så jeg kan sende bøger ud når de begynder at blive bestilt… HOLD NU K… jeg glæder mig, hvem mon bliver den aller første der bestiller… hvor mange kommer jeg til at sende afsted, hvad vil de der køber den sige til den… mange tanker, meget interessant og en smule angst provokerende, at skulle sende sine tanker ud til offentligt skue, men jeg hanker op i mig selv, for jeg er sikker på at denne bog vil kunne hjælpe rigtig mange mennesker, så derfor tør jeg godt at åben min mund. Jeg er klar over at når vi åbner munden og specielt når det er ud i offentligheden, så er det vi risikerer at få en skramme, men vi risikerer jo også at der er rigtig mange der kan få gavn og glæde af det vi siger, så derfor tør jeg godt, jeg er virkelig spændt. Dette er i mine tanker “kun” den første bog i en række der vil komme løbende, har allerede tankerne på minimum 2 andre bøger, ord er skrevet ned og de er klar til at jeg går i krig med dem, men lige nu skal jeg holde mit fokus her, hvor jeg er lige nu, nærvær, og glæde over at jeg har kunne få det ned på papir som brænder inde i mig ❤ det er en fantastisk følelse, som jeg går i seng med i aften ❤ Tænk når jeg kan hjælpe andre mennesker med at finde vejen til et helt liv, hvor de vil finde vejen tilbage til at leve det fulde liv de har i udsigt… det kan da kun siges at være den største vinder i verden ❤

happy-quote-1

I dag er det de store smil, der er fremme… og forventningens glæde- den er aldrig til at tage fejl af ❤

 

Krammer og smil ❤

20161215_164622

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.