It knolden

IT knold nr 1…. hold nu OP hvor er det ikke nemt, jeg vil gerne have at tingene skal se ordentligt ud, når jeg skal begynde at lukke mennesker ind i mit lille univers her… men det er bare ikke nemt…altså når man ikke er vandt til det, men jeg prøver. Jeg kunne også have valgt den nemme løsning, at få et geni til at hjælpe mig, men HEY…så er det jo ikke mig der har lavet tingene og det er DET jeg gerne vil give ud, at det er MIG der har lavet dem, så det er MIG der snakker til dig og med dig, så jeg knokler stadig på- jeg er sikker på det nok skal blive godt, måske ikke det du ser på alle de professionelle sider, men bad du mig lave et askebæger i ler… så ville jeg kunne gøre det kanon fra dag 1 🙂

Har haft møde aftaler med 2 firmaer der meget gerne ville lave mine sider for mig/til mig, jeg tog det første møde med en interessant fyr, mødet trak ud, fordi han først ville sælge mig noget men hurtigt fandt ud af at det jeg ville have måske ikke var niget de kunne lave, og så endte vi med at tale sammen i noget nær 2 timer om livet og det at finde hjem til sig selv og at sige JA til livet, med alt hvad det bringer. Hans ærlighed omkring hvorvidt han mente de kunne lave det jeg ville have, satter jeg ret stor pris på, for hvad er det værd at sige ja til en opgave, men fra starten ikke mener man kan overkomme/finde ud af eller hvad det nu må være. Det nemmeste i hele verden er jo at sige ja, men han valgte at lytte til sin indre stemme, og det er jeg taknemmelig for, så Storm, du gør det korrekte- i min verden 🙂 Tak for en lang og meget interessant samtale 🙂

Det andet firma, havde jeg et møde med, men jeg skrev 3 dage før mødet at jeg kunne mærke det ikke var DET jeg skulle… så jeg trak mig, men måske jeg en dag vender tilbage til dem…lad os se 🙂 indtil da, så er det bare mig, og dig der læser her, og det du ser, det er det jeg pt evner 🙂

Nu stor jeg snart bogen er klar…jeg tripper og glæder mig til at få den tilbage fra den fantastiske kvinde der skriver forord til den… vente…vente… mens jeg arbejder på alt muligt andet så det hele er klart, til den dag jeg kan se at bogen er uploadet og klar ….

Hæng i og hæng på… det hele sker lige om lidt

En skøn og glad dag ønsker jeg dig ❤

Mange smil og tanker herfra ❤

20161215_164622

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.