Jeg knokler… gør du ? ;)

Jeg knokler i disse dage med at få det hele til at spille… sider op at køre, en bog der skal laves det sidste på, den sidste kysser på hver eneste af de 224 sider i bogen, så det jeg sender ud er præcis det der er i mit hoved…. og det er ikke så lidt 🙂 🙂 🙂 ja, det er nok ikke mere end så mange andre mennesker.

Jeg har virkelig et KÆMPE ønske om at min bog, min aller første bog vil være en bog der er banebrydende for rigtig mange mennesker, fordi så mange af os i dag står steder hvor vi er hverken eller, vi er midt imellem og vi er lidt lunkne omkring alting. Jeg VED hvad det vil sige at ændre mit state of mind, jeg VED hvad det vil sige at mærke skiftet i min krop, hvor jeg aldrig tidligere har følt den glæde over livet og det at være, som jeg gør nu. Jeg har brugt alle de ting jeg skriver om i bogen, og sikkert så mange flere en dem, der er beskrevet der, men jeg er nødt til at starte et sted, og det er at fortælle om de ting der VIRKELIG gjorde og gør en forskel i mit liv, og det er DET jeg gør i min bog 🙂

Jeg tænker den er klar inden for en uge og jeg glæder mig som et lille barn til at sætte den fri, sende den ud i verden, fordi jeg VED hvilken kæmpe forskel den kan gøre for de mennesker der vil tage sig tiden til at læse den.

At finde hjem til sig selv, er nok den aller største gave vi som mennesker kan give os selv, så jeg HÅBER virkelig at du der sidder her og læser lige nu, vil gøre det for dig selv, at finde hjem til dig…det er det største du vil give dig selv i dit liv, det vil jeg godt love dig ❤

Store varme smil og kram fra

Marlies

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.