image Ringe i vandet…

Der var den anden dag en der sagde til mig, jeg kan se at det du laver, vil sprede sig som ringe i vandet… åh hvor jeg da håber det.

Jeg har skrevet en bog, der kommer fra mit hjerte, en bog jeg virkelig håber mange mennesker vil tage til sig. Den er ikke skrevet for at tjene penge, man tjener i øvrigt ikke en fis ved at skrive anyway, MEN jeg håber der er mange der vil anskaffe sig den, fordi der i den bog er vist en vej, til at komme hjem til sig selv igen. Jeg har en følelse af, når jeg snakker med mennesker i mit liv, venner, bekendte og tilfældige mennesker der kommer forbi mit liv, at de fleste af dem helt har glemt hvem de er, og hvordan de kommer hjem til sig selv igen. Jeg ved at jeg kan hjælpe dig, til at hjælpe dig selv. Det er faktisk slet ikke så svært- altså hvis du ved hvordan du kan gøre det. Har du en bedre metode, så håber jeg bare du bruger den, hvad der virker for dig, er det der skal til 🙂 men måske du ikke helt ved hvordan du skal gøre, og så kan jeg hjælpe dig et langt stykke henad vejen, men igen, så afhænger det af at du selv gør arbejdet. Du kan det sagtens, det ved jeg, for vi har det alle i os.

Jeg er sikker på at mange mennesker vil kunne få kæmpe gavn af at læse bogen, fordi den giver dig en metode til at leve dit autentiske dig- du kan finde hjem til dit eget blueprint. Og da mange af os i dag lever med stress, enten på vores job, eller med de mennesker vi omgiver os med, eller med den mad og den kemi der rammer vores kroppe, så er det en måde til at blive de ting kvit- og finde hjem og sige ja tak til os selv.

Unavngivet.pngDet er ikke sikkert at du helt kan huske dit eget blueprint, men med den hjælp du finder i min bog, er jeg sikker på at du kan finde tilbage til det. Og skulle du have brug for hjælp undervejs, så sig til, send mig en mail, eller en besked enten herinde eller via facebook, jeg kan ikke love dig at jeg kan gøre tingene for dig (det skal du nemlig selv for at det virker for dig) men jeg kan love dig, at jeg vil gøre hvad jeg kan for at være der for dig, guide dig og støtte dig.

Det handler om at finde ud af hvad du vil, hvad du ønsker og hvordan det vil være for dig at finde hjem til dit eget blueprint, være ærlig i de ting du gør, hermed mener jeg ikke at du er uærlig, men måske du ikke lever i overensstemmelse med det du RIGTIG gerne vil og vil have ud af dit liv – af den ene eller den anden årsag. Det er vi mange der ikke gør, men med træning, og lidt struktur til at starte med, så kan du komme derhen, nemmere end du måske troede du kunne

Du kan finde bogen i webshoppen, og hvis du vil, så signerer jeg den rigtig gerne, du kan bare lige skrive det til mig i din bestilling- også gerne hvilket navn jeg skal skrive i den.

Jeg er sikker på at også DU vil få noget ud af at læse bogen, og jeg håber virkelig med alt jeg har i mit hjerte, at min bog vil sprede sig som ringe i vandet, for at så mange mennesker som muligt, kan få den i deres hænder, så jeg kan være med til at lære dig hvordan du finder hjem til dig selv… det er mit største ønske.

Med de varmeste og kærligste hilsner ❤

20161215_164622

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.