Hvor heldig har man lov at være?

Ja, hvor heldig har man lov at være, sådan at have verdens mest fantastiske mand, det har jeg nemlig

Jeg ved godt at jeg ikke kan leve og regne med at min mand eller andre “fodre” mig med den kærlighed jeg ønsker, fordi det er ikke deres “job”. Med det mener jeg at jeg jo et eller andet sted “forventer” at min mand er god, sød og ærlig og elsker mig, for hvorfor skulle han ellers være ved min side… men jeg mener samtidig også, at jeg ved at min glæde og kærlighed til livet og dem der er i mit liv, kommer inde fra, og ikke fordi andre tilfører mig det. Jeg ved at jeg ikke kan købe mig til kærlighed og glæde, uanset hvor mange ting jeg køber for mine mønter, vil de ikke skabe det jeg ønsker i mit liv, glæde, ro og en følelse af kærlighed til livet.

Jeg ved godt at det er dejligt med nye sko og tasker, en bluse her og en kjole der, måske et slips hvis man er mand, eller noget andet de kunne ønske sig- men det er ikke DET der giver og skaber glæde på den lange bane.

Når jeg lever efter de ting jeg ønsker, altså jeg lever et AUTENTISK Marlies, et Marlies hvor jeg kan mærke hvad der godt for mig og skidt for mig, og bevæger mig derhen hvor jeg kun gør de ting der føles gode for mig, så mærker jeg roen, glæden og kærligheden- den kan al verdens kroner ikke købe, det er noget der sker inden i mig, inde i mit hjerte og i min mave.

Typisk kan kvinder mærke det i deres hjerte, mens mænd oftest mærker det i deres mave. Det betyder ikke at du er “forkert” hvis du som kvinde mærker det på “mande måden” eller som mand mærker det på “kvinde måden”- vi ER forskellige! Faktisk er det sådan at jeg STÆRKT mærker tingene i min mave først- og derefter i hjertet, så jeg er ikke typisk “kvinde føleren”… det ene er lige så godt som det andet, du ved selv hvor du mærker det hos dig ❤

Når jeg siger fra over for ting jeg kan mærke ikke føles rigtige for mig, hvad enten det er mennesker eller mad eller andet, når jeg siger fra over for de ting der gør at min energi, de små celle energier jeg sender ud og stærkt selv fornemmer, når de styrkes, og det føles godt, så er det godt for mig og opbygger mig, når jeg overdøver disse for at gøre noget der ikke er i overensstemmelse med mit autentiske MIG, så giver det mig INTET ANDET NED SKIDT- og det nedbryder mig, så hvorfor vælge det. Det er ALTID op til mig at vælge, vi har altid valg muligheder, og vi er nødt til at gøre det der føles rigtigt, for at vi kan leve autentisk.

Husk at leve DIT autentiske dig! På den måde OPBYGGER du dig selv, lever det sunde liv, husk det- alt andet vil gøre dig syg på sigt, du vil nedbryde dig, din krop og dit liv- det er ikke det værd!

Du skal finde kærligheden til DIG og mærke at du er ærlig overfor DIG (ok, og din omverden-vigtigt, løgne og lort er ikke  fremmende for noget!), kun ved at være DIG, kan du mærke kærligheden, så kan du holde ud af være nærværende, og du kan GIVE kærlighed til andre, du vil kunne mærke det i din mave eller i dit hjerte- mærk efter, hver dag, med hver ting du gør, hver beslutning du tager, jo mere du gør det, jo nemmere bliver det, og det vil pludselig være sådan at du gør det automatisk, og det er DER du vil opleve friheden i at være dit sande, autentiske dig, og når du er DER vil du opleve at livet flyder, smukt og ubekymret, let og legende, alt til DIN fordel

Hvor heldig har man lov at være- min dejlige mand, kom hjem med denne smukke buket i dag, til mig, fordi han er stolt af mig som han så fantastisk sødt siger

Med de smukkeste tanker herfra

20161215_164622

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.