Bloggen kører

Første dag på bloggen, det er ikke altid lige nemt, når tingene skal op at køre, men med en kæmpe portion stædighed, en MEGET tålmodig mand, og timer på sofaen (altså med min pc på maven) lykkedes det, såååå velkommen til, dette bliver så her hvor jeg deler mine tanker, og hvad jeg ellers oplever.

Jeg har skrevet en bog, som du helt sikkert ved 🙂 du kan finde den i shoppen lige om lidt, køb den gerne, jeg er sikker på der er en masse i du kan bruge.  Lige nu er der 3 mennesker der er ved at læse den, for at give feedback, eller kritik, om du vil 🙂 Jeg er virkelig spændt på at få den retur og høre hvad de har at sige… det er på en eller anden måde, en smule nervepirrende at 3 mennesker lige nu sidder og kan læse mine tanker… så skal jeg vist ikke tænke så meget over hvad det gør inden i mig, når jeg tænker på at mine tanker i bogen, lige om lidt er tilgængelige for alle i hele Danmark, eller verden, når jeg får den oversat til Engelsk… 🙂 🙂 🙂 MEN jeg mener hvert et ord, og ja, det er vel altid sådan at når vi som mennesker laver et eller andet, som andre kan læse, eller se, eller købe, så kigger den der lille dims på skulderen frem og siger en masse ting. Jeg vælger at have den GLADE og POSITIVE dims på skulderen, for det er hende der gavner mig og ikke den anden. Så lige om lidt, rammer bogen gaden, og du kan købe den, hvilket jeg virkelig håber at du vil 🙂

Velkommen til, jeg håber at se dig hver eneste dag herinde og jeg håber at jeg kan give dig noget du ikke finder andre steder, og husk, jeg er lige HER, så skriv endelig, jeg skal gøre mit aller bedste for at svare.

Lys og glæde din vej

Kram fra mig ❤

20161215_164622

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.