Elsk dig selv

I kan lige så godt finde ud af det nu, som senere- jeg ELSKER quotes, vi har flere af dem rundt i huset jeg bor i, jeg har et enkelt eller to på min krop, jeg ELSKER de små ordsprog, fordi de giver mig noget at tænke over, på en enkelt, kort og præcis måde.

Find nogle der “taler” til dig, sæt dem rundt der hove du bor, der hvor du arbejder, måske i din bil, på din telefon, hvor som helst, så du kan se dem hver dag- de skal SELVFØLGELIG være positive, altid kun positive, det er jo det vi arbejder med, og det der gør at vi bliver hele, fulde mennesker ❤

Jeg har lånt dette quote fra en webside jeg fandt, jeg håber det er ok at kopiere (derfor jeg smider linket ind også, så alle kan se det ikke er mig, men en anden der har lavet det).

Vores fortid er vores fortid, vi kan INTET gøre for at ændre den, end ikke hvis vi står på hovedet til vi falder døde om af det. MEN vi kan sørge for at finde gaven i fortiden, og se hvilken styrke vi fik ud af den, hvilken kærlighed vi kan føle nu, vores syn på livet nu, og så videre ❤

Det er helt op til dig HVORDAN du bruger din fortid, jeg bruger min som gaver, både det gode der er sket, men i aller større grad det dårlige der er sket, for det er i de tider hvor vi føler os mest udfordret, at vi vokser mest.

Ja, jeg har også stået i situationer, hvor jeg hverken kunne finde op og ned på livet, og jeg kunne HELT sikkert ikke se “gaven” i det der skete- før bagefter, men bagefter kunne jeg så se… HOLD NU Kxxx… jeg FIK noget ud af det, jeg FIK noget ud af at være nede i en led tidslomme, hvor alt bare ramlede. Og det er disse tidslommer af lort, der har udviklet mig allermest.

Har du tidslommer af skidt og møg du står i eller har stået i, kan du se gaverne nu, eller er du ikke nået dertil? Der er altid noget vi skal lære i disse tidslommer, hvis du vil men ikke selv kan se det, så skriv gerne en kommentar, jeg vil rigtig gerne høre fra dig, måske kan jeg hjælpe dig med at finde gaven, måske ser du den allerede. Hvis du allerede ser den, så tillykke, så er du nået dertil hvor du oplever at selv om at vi til tider bydes citroner i livet (og jeg ved hvad jeg taler om, har været mange igennem, på niveauer mennesker sjældent bydes) men vi behøver ikke BLIVE citroner, vi kan vælge at lave limonade af dem i stedet for.

Holder du fast i at livet er hårdt, surt, ikke går din vej, så er det desværre det du får… hvis du vælger at vende det om, og finde gaven, se det positive, så er det det du får. Læs min bog, der hjælper jeg dig igennem at finde gaven, at få det positive frem i dit liv, du kan sagtens, selv om at du måske tænker… hvem…mig… JEP, du kan godt, jeg ved du kan, jeg tror på dig ❤

Nu får du dagens lille quote, tag det ind, gem det hele dagen, det skal og vil bringe dig glæde og styrke- det er dagens lille fine gave, jeg håber du vil elske det 🙂 ❤

http://www.loalover.com/love-yourself-completely/steven-aitchison-love-yourself-completely-8u2x

Med de varmeste og kærligste kram fra mig til dig ❤

20161215_164622

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.